Производители
 
Българска директория
Количка
0 артикула
 
Най-Продавани
 
Социални мрежи
 

F2 FULL FORCE -WHEY FORCE -2016гр.

F2 FULL FORCE -WHEY FORCE -2016гр.
Натиснете върху снимката за голям размер
Цена: 99.00лв.
Наличност: В Наличност
Модел: WHEY FORCE
Производител: F2 FULL FORCE Nutrition
Среден Рейтинг: Няма Рейтинг

В WHEY FORCE използваме премиум бленда от суроватъчен концентрат и изолат. По 30 грама чист белтък ва доза! 
WHEY FORCE е за атлети които имат нужда от повече качествен протеин в менюто си.
Тялото се нуждае ежедневно от определено количество аминокиселини, за да поддържа работата на жизнено важните органи и системи в тялото. Тези аминокиселини са необходими за синтезирането на кръв, обновяването на сърцето, черния дроб, бъбреците, белите дробове и др.. При недостатъчен прием на протеини с храната, тялото разгражда собствените скелетни мускули за да си набави необходимите аминокиселини. Тоест за да има аминокиселини за мускулен растеж, трябва да се приеме такова количество протеин, че да са задоволени потребностите на всички останали органи и системи в тялото.
Освен, че  снабдява мускулите с жизнено важни аминокиселини, белтъкът оказва положително влияние върху  стабилността на нивата на инсулина и на енергията, особено по време на диета. Консумирането на белтък с всяко хранене намалява флуктуациите в нивата на кръвната захар. Това помага да се контролира апетита и е подходящо условие за загуба на мазнини.
Изследванията, проведени и със силови атлети, и с трениращи за издръжливост, са категорични, че упражненията увеличават нуждата от белтък и аминокиселини. Освен това показват, че анаболния ефект от интензивни тренировки е увеличен при високобелтъчна диета.
Препоръчителна употреба на WHEY FORCE
В 300мл вода или мляко разтворете 1 доза (42g) WHEY FORCE. Приемайте 1 - 3 дози на ден:
- след тренировка
- като допълнителна закуска между основните хранения
- като заместител на хранене при хранителни режими за намаляване на мазнините
Състав на WHEY FORCE
 
Състав:
- Vanilla Delight:  Whey Protein Concentrate (from Milk, Emulsifier: Soy Lecithin), Dextrose, Flavor (Vanilla), Sodium Chloride, Thickener (Xanthan gum), Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), Whey Protein Isolate (from Milk, Emulsier: Soy Lecithin) containing lactoglobulin, lactoferrin, lactalbumin and immunoglobulin protein fractions
 
- Chocolate Supreme: Whey Protein Concentrate (from Milk, Emulsifier: Soy Lecithin), Fat-reduced Cocoa Powder (10-12%), Flavor (Chocolate), Sodium Chloride, Thickener (Xanthan gum), Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), Whey Protein Isolate (from Milk, Emulsier: Soy Lecithin) containing lactoglobulin, lactoferrin, lactalbumin and immunoglobulin protein fractions
 

                         

            ПОПИТАЙТЕ ЗА ВКУС!