Производители
 
Българска директория
Количка
0 артикула
 
Най-Продавани
 
Социални мрежи
 

USP - PINK MAGIC - 180табл.

USP - PINK MAGIC - 180табл.
Натиснете върху снимката за голям размер
Цена: 140.00лв.
Наличност: В Наличност
Модел: PINK MAGIC
Производител: USP Labs
Среден Рейтинг: Няма Рейтинг

Няма значение дали си голям или малък, слаб или дебел, дали имаш или нямаш релеф -твоята физика е това, което ще те изстреля в космоса, ще се почувстваш страшно силен и напомпан.

Без значение е и това е дали даваш малко пари или хиляди левове годишно за добавки, нищо от това, което вземаш досега няма да отведе физиката ти до едно следващо по-високо ниво така, както добавянето на плътна мускулна маса, релефна и напомпена... Нито един продукт, създаван досега не може да се сравни с Pink Magic.

Невероятно трудно да постигнеп по естествен път такава физика. Когато започнеш да качваш маса, тялото ти става някак меко и загладено, а ти изглеждаш огромен и дебел.

Започнеш ли да чистиш мазнините, мускулите ти отслабват. Това не е нещо ново, активно спортуващите се сблъскват с този факт, още в самото начало.

Е, вече има продукт, който може да изпълни твоята мечта. Някои наричат Pink Magic „магия”, и това не е случайно. Чрез този продукт, ти ще качваш само чиста мускулна маса и ще трупаш релеф. Резултат е: бързо напомпване, огромни масивни мускули, истински напомпени за целия ден, извратено възстановяване, луда сила и усещане като никое друго!

Pink Magic съдържа няколко съставки за да действа така страхотно:
➡ Nelumbo nucifera и Rhamnus nakaharai

Някои химични съединения, съдържащи се в тези растения, са показали при животни свойството да инхибират различните типове фосфодиестераза. Този ензим (всъщност клас ензими) разрушава сАМР (цикличен аденозин монофосфат) и c GMP (цикличен гуанозин монофосфат) – циклични нуклеотидни молекули с важна роля в човешкия метаболизъм. Когато фосфодиестеразите бъдат инхибирани, нивата на cAMP и cGMP се увеличават в различните тъкани на тялото.

Получава се транспорт на аминокиселини и глюкоза !

Поради инхибиране на други фосфодиестерази се получава вазодилатация (съдоразширяващ ефект), която позволява увеличение на транспорта на аминокиселини и глюкоза към скелетната мускулатура. Този съдоразширяващ ефект може да позволи достигането на по-мощно напомпване, чувство за пълнота и плътност на мускулите, както и допълнително увеличение на липолизата.

Съставките на Pink Magic предотвратяват загубата на ефективност на стимулиращите азотния оксид продукти и дори усилват действието им.

Важно е да занете, че стимулаторите на азотния оксид работят чрез увеличаване нивата на cGMP, а активните съставки на Pink Magic възпрепятстват разрушаването на cGMP, което Ви позволява да запазите и дори да се увеличите ефекта от азотните добавки!

За разлика от повечето азотни продукти, съставките на розовите хапченца няма да допуснат понижена ефективност, следствие от ниски нива на cGMP.

Приемайки този продукт, Вие ще забележите и увеличена устойчивост към умора, която е резултат от директен ефект върху скелетната мускулатура и диафрагмата. Натрупването на сАМР в мускулните влакна тип І (бавни) и тип ІІ (бързи) може да доведе до намаляване на умората.

➡ Massularia acuminata

Massularia acuminatа е растение, което отдавна се използва в някои части на Африка като афродизиак. Това растение увеличава нивата на ендогенния тестостерон.

При изследване върху животни, воден извлек от Massularia acuminatа увеличава серумния лутеинизиращ хормон и тестикуларните тестостеронни нива с около 66% и 60%, съответно в сравнение с контролната група и група, при която са прилагани най-високи дози в продължение на 3 седмици.

Pink Magic на USPLabs сам по себе си е страхотен. Реалните резултати и науката, която стои зад неговите ключови съставки, говорят сами за себе си!

Внимание!Този продукт е предназначен за употреба само от здрави хора на възраст над 18 години. Бременни или кърмещи жени не трябва да приемат този продукт. Консултирайте се с Вашия личен лекар преди да започнете употребата на този продукт, особено ако:

-сте на някакво лечение, използвате лекарства, медикаменти и/или хранителни добавки.

-ако имате вече съществуващо заболяване, включително, но не само – високо или ниско кръвно налягане; сърдечна аритмия, удар; сърдечни, чернодробни, бъбречни заболявания или такива на щитовидната жлеза; припадъци, психични заболявания, диабет и затруднено уриниране (заради увеличаването на простатата).

-ако приемате МАО-В-инхибитори или други лекарства.

Този продукт не е подходящ за хора със сериозни заболявания, бременни и кърмещи жени. Прекратете употребата и незабавно потърсете консултация при Вашия лекар, ако усетите каквито и да е нежелани реакции по време на употребата на този продукт.

Да не се превишава препоръчваната доза!

Пазете от деца!
Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

 

Опаковка  :  USP - PINK MAGIC,  180 таблетки

 

 

 

Продуктът не е лекарствено средство.

Напиши Коментар
Име:


Коментар: Забележка: HTML не се потдържа!

Рейтинг: Лош            Добър

Въвдете кода от картинката по-долу:

В момента няма допълнителни снимки за този продукт.