Производители
 
Българска директория
Количка
0 артикула
 
Най-Продавани
 
Социални мрежи
 

USP - Modern BCAA

USP - Modern BCAA
Натиснете върху снимката за голям размер
Цена: 70.00лв.
Наличност: В Наличност
Модел: Modern BCAA
Производител: USP Labs
Среден Рейтинг: Няма Рейтинг

Modern BCAA (Верижно Разклонени киселина) предлага на пазара нещо наистина ново. В продължение на години, екипът на USPLabs се е занимавал със същото старо 2:01:01 или 4:01:01 съотношение между Leucine: Isoleucine: Валин. Никой не е направил продукт BCAA, който да се смесва добре. Половината от продуктите BCAA са с мизерен вкус, оставени в бутилка вода миришат ужасно, и оставят бял прах BCAA навсякъде.

Така USPLabs отговори на повикването на своите клиенти с Modern BCAA! Ето какво получавате:

* BCAA 8:01:01 съотношение която активира mTOR

* да бъдат ултра-микронизирани

* да се разтварят без остатък

* да НЕ съдържат изкуствени оцветители

* да НЕ съдържат изкуствени ароматизатори

* да имат СТРАХОТЕН вкус

* да НЕ съдържат L-глутамин

*Малко известният анаболен фактор – mTOR

Важното е, mTOR е отговорен за растежа на мускулите и синтеза на протеини! mTOR е отговорен и за хипертрофията (увеличението в размерите на мускулните клетки, например), за синтезата на протеин и за тъканната морфогенеза. Именно заради това от доста време усилено се търсят субстанции, които да регулират действието му.

Левцинът от своя страна и структурно свързаните с него аминокиселини са отговорни за увеличението на mTOR, което е свързано със суплементация с ВСАА. Приемането на формула със съотношение 8:1:1 елиминира нуждата от увеличаване на дозата. Това допълва другите предимства на този продукт. Това съотношение елиминира необходимостта от всякакво увеличение на приеманата доза, тъй като ние сме удвоили количеството на този компонент, който е основно отговорен за увеличението в метаболизма и синтезата на протеин, характерни за ВСАА.

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

 

Опаковка  :  USP - Modern BCAA,    430 грама

 

 

 

Продуктът не е лекарствено средство.

Напиши Коментар
Име:


Коментар: Забележка: HTML не се потдържа!

Рейтинг: Лош            Добър

Въвдете кода от картинката по-долу:

В момента няма допълнителни снимки за този продукт.