Производители
 
Българска директория
Количка
0 артикула
 
Най-Продавани
 
Социални мрежи
 

Controlled Labs - White Flood - 610гр.

Controlled Labs - White Flood - 610гр.
Натиснете върху снимката за голям размер
Цена: 116.00лв.
Наличност: В Наличност
Модел: White Flood
Производител: Controlled Labs
Среден Рейтинг: Няма Рейтинг

Уайт Флууд е предтренировъчна формула , която ще ви форсира с енергия са повече тренировка както никой друг до сега продукт.Не само , че ще изпитате чувството за напомпване , а и също ще ви изпълни с енергия и потенциал за градене на чиста мускулна маса.

Този потенциал идва от съединението на компоненти ,невиждани в предтренировъчна формула в миналото.Продукта има също анти-оксидантна функция и чисти всички свободни радикали.Време е да допълните вашата система с най-напредналата предтренировъчна азотна и енергийна формула- White Flood!

Аргинин алфа-кетоглутарат (AKG): Условно есенциална аминокиселина, която е предшественик на азотния оксид, който разширява (отваря) кръвоносните съдове, за да се даде възможност за повече кислород и хранителни вещества да се доставят в мускулната тъкан. Чрез свързването на L-аргинин да AKG, превръщането на азотен оксид е увеличено и има максимално увеличаване на нивата на азотен оксид в кръвта.

Натурален Кофеин: в нашата формула идва от всички натурални билкови източници и е отличен стимулант, който ви дава сила и действа като напомпващо действие. Той действа, като начин за стимулиране на централната нервна система и има тонизиращо действие, който ще ви помогне да вдигате по-тежко, което път от своя страна ще доведе до по-голяма мускулна маса.

Коензим Q10 е витаминоподобно съединение, което катализира образуването на АТФ (аденозинтрифосфат), представляващ единственият източник на енергия за всички живи същества, започвайки от вирусите и завършвайки с човека. Коензим Q10 участва в изработването на 95% от цялата клетъчна енергия.

Коензим Q (CoQ) е изключително важен за здравето.Заздравява сърцето и кръвоносните съдове. Човешкото тяло може да произвежда коензим Q, използвайки метаболитни пътища. Коензим Q е известен още и като коензим Q10. Този номер \\\"10\\\" след неговото име се отнася за конкретна част от химическа му структура, наречена изопренова опашка.

Функциите на коензим Q са следните:

• Производство на енергия - специални миниатюрни органи вътре в клетките, наречени митохондрии, вземат мазнини и други вещества и ги превръщат в използваема енергия. Този процес изисква винаги коензим Q.

• Клетъчна защита - коензим Q е добър антиоксидант, използван от организма за защита на клетките от кислородните щети.

Лутеинът е един от повечето от 600 познати естествени каротиноиди. Съдържа се в зелени листни зеленчуци в като спанак и къдраво зеле.Лутеинът се използва от организмите като антиоксидант и за поглъщане на синята светлина.

Лутеинът е ковалентно свързан с една или повече мастни киселини, съдържащи се в някои плодове и цветя, особено турти (Tagetes). При осапунването на лутеинови естери се получава лутеин в приблизителна пропорция 2:1 тегловни части.

Лутеинът е липофилна молекула и по принцип е неразтворим във вода. Присъствието на дълъг хромофор от двойни връзки (полиенна верига) осигурява характерните свойства на поглъщане на светлината. Полиенната верига е податлива на окислителна деградация от светлина или топлина и е химически неустойчива в киселини.

Фолиевата киселина е важен Б витамин. Укрепва здравето на сърцето и осигурява енергия и забързва метаболизма. Б витамините са направени от няколко основни нутриенти, които осигуряват успокоение от дневните натоварвания.

Тъй като организмът не произвежда витамина, той трябва да се набавя най-вече чрез храна или под формата на таблетки. Фолиевата киселина е и единственото хранително вещество, при което потребностите на бременната са увеличени двойно. Необходимото количество при бременните жени е 400 мкг (0,4 милиграма) дневно.

Хранителни стойности: за доза (2 мерителни лъжици)

Калий 36 мг

Селен 100мкг

Folate 250 mcg

eNO Flood Complex:

Arginine AKG (2200 mg), Ornithine AKG (800 mg). 3,000 mg †

FlooDurance Complex:

Beta Alanine (1700 mg), L-Tyrosine (700 mg). 2,400 mg †

Energy & Antioxidant Flood Complex:

Inosine, Gamma-Aminobutyric Acid (GABA), Glucuronolactone, Natural Caffeine, Potassium Gluconate, Cocoa Bean, Vanadyl Sulfate, Evodia Rutaecarpa (95% Evodiamine Extract), L-Norvaline, Sugar Cane (Extracted for 60% Octacosanol), Coenzyme Q10, Vinpocetine, Alpha-Carotene, Zeaxanthin, Cryptoxanthin, Lutein, Folic Acid, Selenium, Huperzia Serrata (Extracted for 99% Huperzine A). 3,825 mg

Съставки:

Other Ingredients: Citric Acid, Natural and Artificial Lemonade Flavor, Acesulfame Potassium, Silicon Dioxide, and Sucralose

Всички продукти индексирани на нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма и не са лекарствени средства и са с нелечебно предназначение и по никакъв начин не трябва да се използват като такива.Ние по никакъв начин не носи отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

Вкусове  :  Лимон

 

Опаковка  :  Controlled Labs - White Flood ,   610гр.

 

 

 

      Продуктът не е лекарствено средство.

Напиши Коментар
Име:


Коментар: Забележка: HTML не се потдържа!

Рейтинг: Лош            Добър

Въвдете кода от картинката по-долу:

В момента няма допълнителни снимки за този продукт.