Производители
 
Българска директория
Количка
0 артикула
 
Най-Продавани
 
Социални мрежи
 

Controlled Labs - White Blood - 90капс.

Controlled Labs - White Blood - 90капс.
Натиснете върху снимката за голям размер
Цена: 75.00лв.
Наличност: В Наличност
Модел: White Blood
Производител: Controlled Labs
Среден Рейтинг: Няма Рейтинг

Уайт Блъъд е най-цялостната азотна формула създавана.Използвана е Етил Естер технология,която увеличава доставката на 2-те съставки-Аргинин етил естер и орнитин етил естер.Тези 2 съставки са съставени в едно естер,което увеличава абсорбацията и на 2-та компонента.

Естери-те са формирани от взаимодейстивето на carboxylic acid и alcohol.

Проблема с първата генерация азотни продукти е , че те дегенерират и не достигат целите си , за да изпълнят предназначението си.

Опитвали сте всякакви азотни продукти ,но е нямало ефективност при вас? Те действат на около 50-60% на хората,а другите 40-50% не действа.При нашите лабораторни изследвания е доказано , че нашият продукт действа на 95% от хората.Ако искате истински резултати , то това е решението.

Орнитин Етил Естер (О.Е.Е.): е добавен към формулата. Както AEE, ОЕЕ. преминава през храносмилателната система напълно непокътнати, така че да могат да работят по-ефективно при по-ниски дози. ОЕЕ предимно увеличава синтеза на мускулния протеин и го прави по-ефективен поради повишеното усвояване. ОЕЕ също повишава нивото на кръвната плазма на аргинин, допринасяйки по този начин за повече азотен оксид и стимулиращите му ефекти. На последно място, но със сигурност не най-маловажно, ОЕЕ стимулира производството на хормона на растежа (GH), който може да доведе до мускулен растеж. Високите дози на орнитин са причина за стомашени дискомфорт, което значи, че по-ниски дози могат да бъдат използвани ефективно.

Свободна форма Таурин: е добавен да увеличи синтеза на протеини предимно. Въпреки това, той също така допринася за обема на мускулните клетки, чрез изготвянето и снабдяването на повече вода в мускулите. Тази аминокиселина работи съвместно с AEE и ОЕЕ и усилва ефекта от тях.

Антиоксиданти: те са добавени към продукта за ограничаване на свободните радикали кислород, които са останали, когато азотния оксид е в действие. Азотния оксид работи добре в много отношения, но също така оставя след себе си свободните радикали. Ние включихме най-добрите антиоксиданти, за да се гарантира, че свободните радикали са \\\\\\\"почистени\\\\\\\", когато азотния оксид действа на тялото. По наше мнение, всяка азотно оксидна добавка, която не съдържа антиоксиданти е безотговорна.

Както виждате, имаме най-пълната азотно оксидна формула на пазара, която работи най-ефективно и използва най-малката доза е, която е възможно, че да не доведе до увреждане на органите ни.

Хранителни съставки: за доза (3 капсули)

ENO + Anti-Oxide Complex™ 2000mg *

Arginine Ethyl Ester Di-HCL, Ornithine Ethyl Ester Di-HCL, L-Taurine (Free Form), K-R-ALA, Coenzyme Q10 (CoQ10), Lutein, Folic Acid, Selenium (As L-Selenomethionine), Zeaxanthin, Cryptoxanthin, Alpha-Carotene.

Съставки:

Other Ingredients: Whey, Gelatin, Magnesium Stearate.

Всички продукти индексирани на нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма и не са лекарствени средства и са с нелечебно предназначение и по никакъв начин не трябва да се използват като такива.Ние по никакъв начин не носи отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

 


Опаковка  :  Controlled Labs - White Blood,   90 капсули
 

 

 

      Продуктът не е лекарствено средство.

Напиши Коментар
Име:


Коментар: Забележка: HTML не се потдържа!

Рейтинг: Лош            Добър

Въвдете кода от картинката по-долу:

В момента няма допълнителни снимки за този продукт.