Производители
 
Българска директория
Количка
0 артикула
 
Най-Продавани
 
Социални мрежи
 

Controlled Labs - Green Magnitude - 418гр.

Controlled Labs - Green Magnitude - 418гр.
Натиснете върху снимката за голям размер
Цена: 105.00лв.
Наличност: В Наличност
Модел: Green Magnitude
Производител: Controlled Labs
Среден Рейтинг: Няма Рейтинг

Ние отговорихме на исканията на нашите потребители: Грийн Магнитюд. . . Креатин с поведение. Ако искате да повишите вашата издръжливост в залата и да натрупате малко сила и мускулна маса, Грийн магнитюд е правилният избор. Ако искате подобни резултати в капсулна форма, ние ви препоръчваме Грийн Бълдж. И в 2-та случая вие ще получите пълна доза от потентован Магнезиев Креатин Хелат, който от изследвания е доказан като повишаващ силата.

Грийн Магнитюд е най-разработената прахообразна креатинова матрица, която някога е достигала пазарите ни и един от първите креатинови продукти комбинирани Магнезиев Креатин Хелат с Дикреатин Малат за да се достигне удивителни резултати, които вие всъщност можете да почувствате при тренировка.

Магнезиевият креатин Хелат и Дикреатин Малат са важни за аеробните и анаеробните тренировки и са включени в процеса на произвеждане на АТФ. Ключовата комбинация също съдържа кислороден ефект и помага за оптимизиране митохондриялната функция, като директно и индиректно подава енергия през вашата тренировка или кардио.

Като бонус, когато е комбинирано с Бетайн Анхидрат, тази силна комбинация може също да помогне за неутрализиране на млечната киселина индиректно и сигнала на тялото да използва кислород за да гори мазнини като енергия.

Таурин, Бетайн Анхидрат и Тирозин имат широки физиологични и метаболични функции и са добавени в Грийн Магнитюд за силна антиоксидантна, ергогенична и когнитивна функция.

Ключови фактори:

- Сочен вкус

- Ексклузивна синергистична креатинова формула

- Моментално разтваряне

- Патентована формула на креатин

- Сила, издръжливост

- Подобрена протеинова синтеза

- Без горчивина във вкуса

- Без съдържание на кофеин


Съдържание в 1 мерителна лъжица

Калории 0

Магнезий 350мг

Магнезиев Креатин Хилат 2500мг

2СМ Дикреатин малат 2500мг

Бетайн Анхидрат 2500мг

Таурин 2000мг

Тирозин 2000мг

Съставки: Natural And Artificial Flavors, Natural And Artificial Colors, Malic Acid, Acesulfame Potassium, Silicon Dioxide, Sucralose

Всички продукти индексирани на нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма и не са лекарствени средства и са с нелечебно предназначение и по никакъв начин не трябва да се използват като такива.Ние по никакъв начин не носи отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

 

Вкусове  :  Портокол, Ябълка

Опаковка  :  Controlled Labs - Green Magnitude,  418 грама

 

 

      Продуктът не е лекарствено средство.

Напиши Коментар
Име:


Коментар: Забележка: HTML не се потдържа!

Рейтинг: Лош            Добър

Въвдете кода от картинката по-долу:

В момента няма допълнителни снимки за този продукт.