Производители
 
Българска директория
Количка
0 артикула
 
Най-Продавани
 
Социални мрежи
 

Controlled Labs - Green Bulge - 150капс.

Controlled Labs - Green Bulge - 150капс.
Натиснете върху снимката за голям размер
Цена: 65.00лв.
Наличност: В Наличност
Модел: Green Bulge
Производител: Controlled Labs
Среден Рейтинг: Няма Рейтинг

Грийн Бълдж е една от най-големите разработени формули за мускулно напомпване някога създавана.Креатинова формула с дикреатин малат с действащ ефект. Magnesium Creatine Chelate е клинично доказан , че значим ефект се вижда само след 2 седмици.

Ето и някой от съставките на продукта и тяхното действие върху организма:

Тауринът: Една аминокиселина, която регулира клетъчния обем, чувствителността на инсулина и антиоксидантите. Тауринът спомага за усвояването на глюкозата в мускулните клетки. Тауринът също така намалява оксидативния стрес и подкрепя тренировъчните резултати.

Витамин B6 (Пиридоксин) Този витамин има много задачи в организма и е важна съставка на много ензими. Участва в метаболизма на аминокиселините, есенциалните мастни киселини и желязото. Съдържа се в дрожди, месо и дробчета. Нобходим е за изграждането на червените кръвни телца и антитела. Неговата главна задача е трансформацията на аминокиселините. При приемането на по-големи количества белтъчини и при физически натоварвания потребността от този витамин нараства. Затова на спортистите са необходими по-големи количества витамин B6. Недостигът на този витамин забавя обновяването на мускулните влакна. Според изследванията внасянето на по-големи количества витамин B6 в организма преди менструация значително облекчава предменструалния синдром и болките. Той е много важен за изграждането на витамин B12, витамин B6 е природно диуретично средство.

Витамин B12 (Цианкобаламин) Този витамин има важна роля в процеса на синтеза на белтъци, в метаболизма на въглехидрати и мастни киселини, както и при изграждането на еритроцитите. Подпомага растежа, подобрява апетита, увеличава телесното тегло и се използва при лечението на анемиите. Съдържа се в черния дроб и в екстракти от него. Витамиин B12 укрепва нервната система, балансира психическата възбудимост, подобрява концентрацията, паметта и поддържа баланса на нервната система. Той може оптимално да упражни своето действие само в присъствието на витамин B6.

Куркумин - (Curcuma Longa Lin.) отдавна се използва в традиционната медицина на азиатските страни за лечение стомашно-чревно разстройство, артритни болки, и хора с \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"ниско съдържание на енергия.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"

Лабораторни и животински изследвания са доказали, противовъзпалително, антиоксидантно действие и анти-свойства на рак на куркума и нейните съставни части куркумин. Този продукт предлага възможно най-голяма ефикасност в управлението на диспепсия (киселини в стомаха), хиперлипидемия (висок холестерол), и краста (когато се използва върху кожата).

Няколко изследвания на животните в лабораторни условия показват, противо ракови свойства срещу рак на (дебелото черво, на кожата, на гърдата) на куркумин. Много механизми са взети под внимание, включително и антиоксидантната активност, както и директен ефект върху раковите клетки. Има няколко текущи проучвания в тази област.

Доказано е, че има по-малко хора с камъни в жлъчката в Индия, които понякога използват куркума в диетата. Доказани проучвания има на куркумина, че химичното вещество в куркума може да намали честотата на камъните в жлъчката. Използването на куркума, може да бъде препоръчително при пациенти с активен камъни в жлъчката. Експерименталните проучвания при животни показват, че куркумата може да понижи нивата на липопротеините с ниска плътност ( \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"лошия холестерол\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\") и на общия холестерол в кръвта.

Хранителни стойности: в доза(5 капсули)

витамин Б6 75мг

витамин Б12 1000мкг

HyperCre Complex:

Magnesium Creatine Chelate, Creatine Ethyl Ester HCl, Betaine Anhydrous, Taurine Ethyl Ester Di-HCl, Curcumin 90%, Arginine Ethyl Ester Di-HCl, Glycocyamine, K-RALA, 4-Hydroxyisoleucine (20%). 3,450 mg

Съставки:

Other Ingredients: Whey, Gelatin, Magnesium Stearate.

Всички продукти индексирани на нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма и не са лекарствени средства и са с нелечебно предназначение и по никакъв начин не трябва да се използват като такива.Ние по никакъв начин не носи отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

 

Опаковка  :  Controlled Labs - Green Bulge,  150 капсули

 

Напиши Коментар
Име:


Коментар: Забележка: HTML не се потдържа!

Рейтинг: Лош            Добър

Въвдете кода от картинката по-долу:

В момента няма допълнителни снимки за този продукт.