Производители
 
Българска директория
Количка
0 артикула
 
Най-Продавани
 
Социални мрежи
 

Controlled Labs - Blue Up - 60капс.

Controlled Labs - Blue Up - 60капс.
Натиснете върху снимката за голям размер
Цена: 65.00лв.
Наличност: В Наличност
Модел: Blue Up
Производител: Controlled Labs
Среден Рейтинг: Няма Рейтинг

Думите са излишни,защото освен това,че това е натурален продукт ,също така е и без стимуланти.Най-добрият избор за тестостеронов бустър и повишаване вашите нива на тестостерон по естествен начин.

Blue UP е мощен природен тестостеронов бустер. Повишаването на общия тестостерон не е много полезно само по себе си, тъй като тялото се нуждае от тестостерона в една \\\"свободна\\\" или \\\"несвързана\\\" форма, за да го използва ефективно за чиста мускулна маса. Проблемът е, че повечето мъже имат много висок общ тестостерон, но тяхното свободно количество тестостероново състояние е по ниската част.

SHBG (секс хормон свързващия глобулин), поддържа тестостерона в организма Ви заключен за потенциалното използване по-късно. Ето защо ние трябва да предизвикаме производството на повече общ тестостерон, като същевременно спомага за освобождаването на съществуващият тестостерон чрез ограничаване на SHBG във вашата система.

Начинът, по който тази формула работи. Тази формула на мощни екстракти действат в унисон, за да възпламени собствения механизъм на тялото за превръщането на обвързания (безполезен) тестостерон в свободен (полезен) тестостерон, което е необходимо за растежа на мускулите и чистата сила. Тази допълнителна мощност се превръща в по-голяма лифт и растежа на мускулите. Сега ще разясна от къде точно идва силата на Блу Ъп:

Tribulus Terrestris: е стандартизиран за 80% стероидни сапонини и 30% Protodioscin. Клиничните изследвания показват, че Блу Ъп увеличава лутеинизиращия хормон (LH) в тялото. Когато LH се повишава тя сигнализира на организма да увеличи производството си на тестостерон. Този нов тестостерон допринася за общия тестостерон организма Ви, които вече може да бъде предприето действие от другите две основни съставки, Avena Sativa и LongJack, за да се освободи този заключени или потенциален тестостерон, който може да ви доведе до големи мускулни размери.

Avena Sativa: в нашата формула е стандартизиран за 15% стероидни avenacosides А & Б, най-високата степен на разположение на пазара днес. Той помага да се прекъсне, обвързания тестостерон от SHBG и го освобождава в обръщение за употреба в тялото.

Eurycoma Longifolia (LongJack): в нашата формула е стандартизиран на 40% Glyco сапонини и 30% Polysacharides. Нашият мощен екстракт помага за увеличаване на IGF1 нивата. Най-важното е, че този екстракт ще помогне за увеличаване на общия тестостерон и затруднява SHBG, така че повече свободния тестостерон остава в кръвта, без да се увеличава ароматизацията в естероген.

Йохимбе: в нашата формула е стандартизиран за 6.5mg на Йохимбин, активната съставка в yohimbe. Йохимбина работи по различни начини, включително като вазодилататор, който разширява кръвоносните съдове и позволява повече хранителни вещества и тестостерон да достигнат до своите цели, предназначени за по-бързо и по-ефективно действие. Йохимбина също поддържа здраво желание за секс.

Натурален Кофеин: в нашата формула идва от всички натурални билкови източници и е отличен стимулант, който ви дава сила и действа като напомпващо действие. Той действа, като начин за стимулиране на централната нервна система и има тонизиращо действие, който ще ви помогне да вдигате по-тежко, което път от своя страна ще доведе до по-голяма мускулна маса.

Хранителни стойности: за доза (2 капсули)

Blue Up Complex:

Tribulus Terrestris (Extracted for 80% Steroidal Saponins and 30% Protodioscin), Avena Sativa (Extracted for 15% Avenacosides A & B), Eurycoma Longifolia (Long Jack Extracted for 20% Bioactive Glyco Peptides, 40% Glyco Saponins and 30% Polysacharides). 1,100 mg

Съставки:

Other Ingredients: Whey (Milk), Gelatin, Magnesium Stearate.

Всички продукти индексирани на нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма и не са лекарствени средства и са с нелечебно предназначение и по никакъв начин не трябва да се използват като такива.Ние по никакъв начин не носи отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

Опаковка  :  Controlled Labs - Blue Up , 60капс.

 

 

      Продуктът не е лекарствено средство.

Напиши Коментар
Име:


Коментар: Забележка: HTML не се потдържа!

Рейтинг: Лош            Добър

Въвдете кода от картинката по-долу:

В момента няма допълнителни снимки за този продукт.