Производители
 
Българска директория
Количка
0 артикула
 
Най-Продавани
 
Социални мрежи
 

Anarchy ™ - 214гр.

Anarchy ™ - 214гр.
Натиснете върху снимката за голям размер
Цена: 86.00лв.
Наличност: Out Of Stock
Модел: Anarchy ™
Производител: VPX
Среден Рейтинг: Няма Рейтинг

Анархията ™ е добавка от следващото поколение на VPX, предназначена за бърза ресинтеза на енергийните ресурси в тялото. Освен това тази добавка се състои от мощна смес от съставки, които са научно доказани, че стимулират централната нервна система (ЦНС) и спомагат за увеличаване на мускулната концентрация, в мускулно повишават силата, мощта и мускулната маса. Анархията ™ съдържа патентовани ковалентно свързани creatyl-L-глутамин пептид, както и креатин монохидрат.
Едно неотдавнашно проучване установи, че креатин в комбинация със силова тренировка може да доведе до по-голямо понижение на серумния myostatin. Не забравяйте, че спадът на myostatin от своя страна води до по-голяма мускулна маса, защото myostatin потиска растежа на мускулите.
Освен това, Anarchy ™ съдържа бета-аланин и L-хистидин . Carnosine се синтезира в скелетната мускулатура от аминокиселини, L-хистидин и бета-аланин. Хранителните добавки с бета-аланин е доказано, че увеличават съдържанието на мускулна Carnosine и следователно общия капацитет на буфериране на мускулите, което води до подобряване на физическото изпълнение по време на тренировка с висока интензивност. Също така е доказано, че бета-аланин забавя появата на нервно изтощение.

Anarchy ™ съдържа симпатикомиметични съединения кофеин и Йохимбин. Ергогенните ефекти на кофеина показват, че една умерена доза кофеин може да бъде достатъчна за увеличаване на силата и работоспособността при колоездачи и други спортисти, трениращи за издържливост, а също така значително подобрява познавателните функции и умения.

„При поставянето на правила, научни граници и ограничения – Anarchy™ е законът на контролирания хаос!” (J. Owoc, юни 2010 г.). – това е простата на пръв поглед философия на Анархия.
Анархията ™ поставя VPX в челните редици на науката заспортното хранене науката. Ако целта ви е да се повиши силата, мощност, скорост, маса и психическо изпълнение, Anarchy ™ е Вашият продукт.
Искате да усетите прилива на АТФ в мускулите, искате бетааланин, искате матрица от креатини и още и още и още....... Както всички продукти на фирмата VPX без съмнение този продукт ще се превърне в хит.

 

Вкусове  :  Плодов пунш, Ягодова лимонада

Опаковка  :  Anarchy ™ ,  214 грама

 

 

Продуктът не е лекарствено средство.

 

ПОПИТАЙТЕ ЗА НАЛИЧНОСТ!

ПОПИТАЙТЕ ЗА ВКУС!

Напиши Коментар
Име:


Коментар: Забележка: HTML не се потдържа!

Рейтинг: Лош            Добър

Въвдете кода от картинката по-долу:

Anarchy ™ - 214гр.
Натиснете върху снимката за голям размер