Производители
 
Българска директория
Количка
0 артикула
 
Най-Продавани
 
Социални мрежи
 

Power Force - 60капс.

Power Force - 60капс.
Натиснете върху снимката за голям размер
Цена: 16.00лв.
Наличност: В Наличност
Модел: Power Forcе
Производител: Biotech USA
Среден Рейтинг: Няма Рейтинг

Чрез тази хранителна добавка Вие ще ускорите метаболизма на мазнините като едновременно с това ще подобрите функциите на тялото и ума си. Този продукт се препоръчва се при диети, тренировки и за избягване на умственото напрежение.

Тауринът има редица интересни приложения в кулутуризма - играе ролята на наподобяващ на инсулина агент, което означава, че може да повиши метаболизма на глюкозата и аминокиселините. Също така играе важна роля в клетъчното обемизиране, като по последни научни данни трикратният му прием от по 500 мг на ден може да забави протеиновия разпад. Експериментално е доказано, че таурин стимулира глюкозното покачване в клетките с 50%. В последните години той е обичайна съставка в енергийните напитки. Много често се използва таурин в комбинация с креатин, поради факта, че намалява умората в мускула при напрегнати тренировки и повишава капацитета на упражнението. Таурин спомага и за по-доброто усвояване на другите добавки и подобрява клетъчната активност.

Интензивни упражнения, както и други видове стрес, изчерпват нивата на таурин, затова добавянето на грам или два към диетата би било добра идея. При продължителен прием на аминокиселини се увеличава действието им върху анаболните процеси в организма, при това то е по-силно, отколкото при стероидните препарати. Те засилват синтеза на белтъчини и подобряват чувствително процеса на възстановяване. Комбинирани с протеин - енергитик, стимулират действието на хормона на растежа и осигуряват енергийно обезпечаване на организма по време на тежки физически тренировки. И една много важна подробност - аминокиселините не са забранени.

При този продукт тауринът е в комбинация с кофеин, което засилва още повече неговото действие.

Когато кофеинът се използва по умерен начин, той действа като стимулант на нервната система. Кофеинът ускорява пулса и сърдечния ритъм. Кофеинът спомага за възстановяването на умствената бодрост при умора

Supplement Facts per 100g

Energy: 1303 kJ
Protein: 74.6g
Carbohydrate: 0g
Fat: 0g
Taurin: 76.5g
Caffeine: 8g

 

 

Опаковка  :  Power Force ,  60 капсули

 

 

 

 

Продуктът не е лекарствено средство.

Напиши Коментар
Име:


Коментар: Забележка: HTML не се потдържа!

Рейтинг: Лош            Добър

Въвдете кода от картинката по-долу:

Power Force - 60капс.
Натиснете върху снимката за голям размер