Производители
 
Българска директория
Количка
0 артикула
 
Най-Продавани
 
Социални мрежи
 

F2 FULL FORCE-GLUTAMINE FORCE 500гр.

F2 FULL FORCE-GLUTAMINE FORCE 500гр.
Натиснете върху снимката за голям размер
Цена: 50.00лв.
Наличност: В Наличност
Модел: GLUTAMINE FORCE
Производител: F2 FULL FORCE Nutrition
Среден Рейтинг: Няма Рейтинг

L-глутаминът е най-разпространената аминокиселина в човешкото тяло.
L-глутаминът е необходим в голямо количество за да се поддържа правилното функциониране на имунната система, панкреаса, бъбреците, жлъчката и черния дроб. L-глутаминът е и основен “азотен преносител” – спомага за “преместването” на амоняка от белите дробове и мозъка до бъбреците. Големи количества глутамин се използват за изграждането на  най-мощния антиоксидант, глутатион. L-глутаминът е важен и за синтезирането на мускулния гликоген.
L-глутаминът е една от аминокиселините, които предизвикват допълнително отделяне на растежен хормон. Организмът ни се нуждае от много глутамин за множество неща, включително и за мускулния метаболизъм.
При стрес (тежки физически и/или психически натоварвания) някои части на тялото се нуждаят от толкова много глутамин, че тялото не успява да произведе достатъчно. Тогава за да се поддържа работата на тялото в оптимален режим е нужно да се приема глутамин под формата на добавка.
L-левцинът е най-важната аминокиселина от ВСАА. Приемът на L-левцин измества баланса на белтъчния метаболизъм в посока на нов мускулен растеж и минимизира разпадането на мускулна тъкан (антикатаболен ефект). 
 
Витамин С помага да се поддържа нормалната функция на имунната система, която сериозно се натоварва при стрес. Освен това той е мощен антиоксидант. 
Витамините В3, В6 и В12 са необходими за осигуряването на енергия за тялото, нормалното функциониране на нервната система, формирането на еритроцити, регулирането на хормоналната активност, белтъчния и гликогеновия синтез.
Препоръчителна употреба на GLUTAMINE FORCE
Разтворете 1 доза (10g) в 300мл вода.
Приемайте 1 - 3 пъти дневно по една доза:
- преди закуска
- след тренировка
- преди сън
 
Много подходяща е комбинацията с креатин, аргинин, бета аланин.
Състав на GLUTAMINE FORCE
 
Състав: 
L-Glutamine, Flavor (Mango), L-Leucine, L-Ascorbic Acid, Sodium Chloride, Sweeteners (Sucralose, Acesulfame K), Nicotinamide, Pyridoxine HCl, Color (Sunset Yellow FCF**), Cyanocobalamin.
 
 

                      500 грама / 50 дози в кутия

          ПОПИТАЙТЕ ЗА ВКУС!         

Напиши Коментар
Име:


Коментар: Забележка: HTML не се потдържа!

Рейтинг: Лош            Добър

Въвдете кода от картинката по-долу:

В момента няма допълнителни снимки за този продукт.