Производители
 
Българска директория
Количка
0 артикула
 
Най-Продавани
 
Социални мрежи
 

STARLABS-8:1:1 mTOR XT

STARLABS-8:1:1 mTOR XT
Натиснете върху снимката за голям размер
Цена: 82.00лв.
Наличност: В Наличност
Модел: 8:1:1 mTOR XT
Производител: STARLABS Nutrition
Среден Рейтинг: Няма Рейтинг

8:1:1 mTOR XT е единствената по рода си формула, включваща всичко необходимо, ако искате да изградите чиста мускулна маса или пък търсите бързо възстановяване.  Допълнителната полза е, че забавя умората, което позволява да тренирате по-здраво и по-дълго.

BCAA (Аминокиселини с разклонена верига) съставляват повече от 1/3-та от белтъчините в човешкия мускул. Те не могат да се синтезират от организма, за това трябва да се достави необходимото количество чрез добавки. 
Тялото използва BCAA за заздравяването на наранени тъкани, ускоряване на възстановяването и предпазване на мускулите от разграждане по време на тренировка. BCAA са от първостепенна важност за нарастването на мускулите. При изследвания е установено, че BCAA проявяват и други свойства, дължащи се на действието на всяка една от трите аминокиселини по отделно. Левцинът е необходим за заздравяването на рани по кожата и счупени кости ипредпазва мускулите.  Валинът стимулиза и поддържа високо количеството на азота, който е ключов за нарастването на мускулите. Изолевцинът повишава енергията и е нужен за производството на хемоглобина, който е белтъчна част от червените кръвни клетки, които пренасят кислорода в тялото. 
Това, което прави комплексът от BCAA на Starlabs Nutrition® необикновен, е съотношението на левцина към изолевцина и валина, което е 8:1:1. За левцина се знае, че е ключов регулатор за нарастването на скелетните мускули и активира  mTOR - сигнала за белтъчния синтез. 

BCAA са една от най-старите и най-широко употребявани хранителни добавки за всички времена.  Изпълняват множество функции, измежду които участието им в системата от хормони и ензими, изграждат ДНК и са важни за преноса на кислород в тялото. BCAA са прост, но ефективен начин за осигуряване на максимално възстановяване и нарастване на мускулите и увеличаване на цялостните спортни резултати.

Приемът на BCAA сутрин, веднага след ставане ще осигури на мускулите една голяма доза от аминокиселини, която да използват за гориво и подхранване след дългото нощно гладуване, за да се подобри мускулното нарастване. Приемът на BCAA преди тренировка намалява мускулното възпаление, а веднага след тренировка ускоряват мускулното възстановяване. Физическите тренировки повишават колочеството на кортизола, но чрез приема преди- и след тренировка на BCAA, нивото на кортизола се поддържа ниско и това води до по-голямо мускулно нарастване.   

Тази формула съдържа също глутамин и HICA (алфа-хидрокси-изокапронова киселина). Нивата на глутамин в мускулите намаляват драстично след тренировка и са необходими часове за да бъдат възстановени отново. Добавянето на глутамин спомага за поддържането на високи нива на глутамин в мускилите, като по този начин се предотвратява разграждането на мускулите. HICA е левцинов метаболит, известен също като алфа-хидрокси-изокапронова киселина, която се среща естествено в мускулите. HICA е мощен стимулатор на растежа на мускулите, тъй като помага за увеличаване на чистата мускулатура и намаляването на умората.

8:1:1 mTOR XT доставя и 1g чист таурин. Той повишава издръжливостта и подобрява усвояването на ВСАА. Доказано е, че употребата на BCAA в комбинация с таурин подобрява издръжливостта.

Накрая се добавят В6, В12 и електролити, за да се подобри усвояването на добавките.

Препоръчителна употреба на 8:1:1 mTOR XT

Вземете необходимата доза след тренировка, разтворена в 200ml вода. За лица до 70kg - вземете 1 доза (12.7g - 1 мерителна лъжица). Ако сте над 70kg - вземете 2 дози (25.4g - 2 мерителни лъжици).

 

Напиши Коментар
Име:


Коментар: Забележка: HTML не се потдържа!

Рейтинг: Лош            Добър

Въвдете кода от картинката по-долу:

В момента няма допълнителни снимки за този продукт.