Производители
 
Българска директория
Количка
0 артикула
 
Най-Продавани
 
Социални мрежи
 

4+ BCAA 10:1:1 - 120табл.

4+ BCAA 10:1:1 - 120табл.
Натиснете върху снимката за голям размер
Цена: 71.00лв.
Наличност: В Наличност
Модел: 4+ BCAA 10:1:1
Производител: 4+ Nutrition
Среден Рейтинг: Няма Рейтинг

BCAA 10:1:1


 

  • BCAA 10:1:1

Хранителна добавка, която храни гладните мускули, за да подпомогне слабата мускулатура и възстановяването.

BCAA 10:1:1 е хранителна добавка, базирана на разклонено верижни аминокиселини, съдържаща 4 пъти повече Левцин от стандартните формули. Левцинът е една от аминокиселините с разклонена верига, съдържаща се в мускулите на всички животни и която се среща предимно в месото и рибата, а също и в млякото. Той стимулира биосинтеза на протеин и противодейства на протеолизата. Интересното при него е, че е прекурсор на HBM (хидроксиметилбутират), който е краен метаболит на Левцина при попадането му в тялото.

Левцинът, както и другите две верижно разклонени аминокиселини - Валин и Изолевцин са уникални с това, че метаболичното им предназначение е да се използват основно в мускулно-протеинния синтез. Те не се обменят чрез метаболизма през черния дроб, а се съхраняват в мускулната тъкан. Тази добавка е особено подходяща за прием преди, по време и след физическа активност, независимо дали става въпрос за аеробна или друг вид тренировка. Тя е изключително полезна за спортисти, подложени на особено интензивно и продължително физическо натоварване.

Редица изследвания показват, спад в маркерите за мускулно увреждане (СРК, LDH), както при спортове за издръжливост, така и при силови дисциплини след употреба на тази добавка. Истински активният компонент на аминокиселините с разклонена верига се оказа именно Левцинът, който е толкова надежден, че всички ползи, свързани с BCAA се оказа, че се дължат предимно на него, като ролята на останалите – Валин и Изолевцин се състои предимно в осигуряването на енергия, поради което се смятат за глюкогенни аминокиселини.

Опаковка  :  BCAA 10:1:1,  120 таблетки

Дозировка  :  5 таблетки

Напиши Коментар
Име:


Коментар: Забележка: HTML не се потдържа!

Рейтинг: Лош            Добър

Въвдете кода от картинката по-долу:

В момента няма допълнителни снимки за този продукт.