Производители
 
Българска директория
Количка
0 артикула
 
Най-Продавани
 
Социални мрежи
 

Алфа Липоевата киселина - 30капс.

Алфа Липоевата киселина - 30капс.
Натиснете върху снимката за голям размер
Цена: 12.00лв.
Наличност: В Наличност
Модел: Алфа Липоева кис.
Производител: Nature's Bounty
Среден Рейтинг: Няма Рейтинг

Алфа Липоевата киселина е витаминоподобен антиоксидант, който съдържа антиоксиданти, които се борят със свободните радикали в тялото.
Алфа липоевата киселина е естествена съставка, която се произвежда от тялото и е силен антиоксидант. Тази киселина е коензим, необходим за въглехидратния метаболизъм в биохимичните реакции на цикъла на Кребс. Тази киселина е от групата на мастинте киселини. Може да се разтвори както в мастна среда, така и във водна.

Киселината се синтезира в човешкия организъм под формата на дихидролипоева киселина в недостатъчни количества. Двете киселини могат да преминават една в друга, притежавайки едни и същи свойства.

Абсорбира се в малкия интестин и през порталната вена се разпространява във всички части на тялото, включително и в мозъчните структури.

Алфа липоева киселина 200мг
Алфа Липоевата киселина е доказана, като много ефективна. Провеждани са много проучвания относно ефективността на тази киселина и много от тях са били положителни. Ето някои от ползите на Алфа Липоевата киселина:

1. Помага за понижаване на нивата на кръвната захар при диабетиците и балансира нивата на захар при хората, които не са болни от диабет. Помага също при гликация, с други думи - щетите, които захарта причинява на нашето тяло, включително и стареене.
2. Някои проучвания показват, че о Алфа Липоевата киселина също може да бъде ефективна при лечение на глаукома.
3. Помага на черния дроб да се възстанови по-бързо, особено при лечение на чернодробна дегенерация, причинена от прекалената употреба на алкохол.
4. Може да помогне в предотвратяването и лечението на катаракта.
5. Помага за баланса на нивата на холестерола
6. Помага при случаи с кардиоваскуларни проблеми, като втвърдяване на артериите
7. Помага за повишаване на ефикасността в нашето тяло на други нутриенти, като витамин С и витамин Е
8. Алфа Липоевата киселина е мощен антиоксидант
9. Помага да се избегне мозъчни повреди при възрастни хора.

Поради качеството си да е водноразтворима и в същото време мастноразтворима, тя е наричана още универсален антиоксидант. Както ние знаем, антиоксидантите са много важни за нашето здраве и красота.
Алфа Липоевата киселина е антиоксидант, който помага на тялото да произвежда енергия за възстановяване. Много важна е за клетъчните нива, където се произвежда енергията за протекция на ДНК (генетичният ни материал) в клетките. Тази част е много важна за грижите на кожата и стареенето.

 

Опаковка  :  Алфа Липоевата киселина ,  30 капсули

 

 

Продуктът не е лекарствено средство.

Напиши Коментар
Име:


Коментар: Забележка: HTML не се потдържа!

Рейтинг: Лош            Добър

Въвдете кода от картинката по-долу:

Алфа Липоевата киселина - 30капс.
Натиснете върху снимката за голям размер