Производители
 
Българска директория
Количка
0 артикула
 
Най-Продавани
 
Социални мрежи
 

100% Casein Protein -single serving - 24пакс.

100% Casein Protein -single serving - 24пакс.
Натиснете върху снимката за голям размер
Цена: 60.00лв.
Наличност: Out Of Stock
Модел: 100% Casein Proten
Производител: Optimum Nutrition
Среден Рейтинг: Няма Рейтинг

ВИСОКОКАЧЕСТВЕН АНТИКАТАБОЛЕН МИЦЕЛАРЕН КАЗЕИН

10 Г BCAA+ В ЕДНА ДОЗА

ЗАСИЛЕНО СЪДЪРЖАНИЕ НА AMINOGEN

Казеинът е главният белтък в млякото. Той се среща в млякото не в свободен вид, а в съединение с калция. В прясното мляко казеинът се намира под формата на неголеми частици, суспендирани в течността. Тази форма на казеин понякога се обозначава като казеиноген. В кравето мляко се съдържат около 3% казеин (от обема); на него се пада до 80% от общото съдържание на белтъчините в млякото.

100% Casein Protein на компанията Optimum Nutrition е Рh чувствителен, затова когато достигне киселинната среда на стомаха се превръща в съединение наподобяващо гел. В резултат на това е нужно два пъти по-дълго време за да бъде изцяло разграден протеина до съставните му амионокиселини. Поради това забавено абсорбиране на казеиновите протеини, те са известни като анти-катаболни и мускулно-предпазващи.

100% Casein Protein е съставен изцяло от Мицеларен Казеин, формата на казеина с най-висока биологична стойност и запазени фракции на пептидните връзки. Мицеларния казеин се усвоява по-добре в организма и подобрява възстановяване в сравнение с другите казеинови деривати.

По-голямата част от протеините, съдържащи казеин на прах на пазара съдържат денатуриран казеинат вместо качествения мицеларен казеин. Няколко са производителите, които използват истински мицеларен казеин и компанията Optimum е една от тях.

100% Casein Protein е с разширено освобождаване, което се дължи на бавното му усвояване в червата. Това го превръща в най-добрият протеин за употреба преди лягане. Също така е от голяма полза за тези, които искат да ограничат своят дневен прием на калории.

100% Casein Protein е идеалното допълнение към диети за отслабване.

 

Вкусове  :  шоколад, ванилия

 

Опаковка  :  100% Casein Protein -single serving

 

Продуктът не е лекарствено средство.

 

ПОПИТАЙТЕ ЗА НАЛИЧНОСТ!

Напиши Коментар
Име:


Коментар: Забележка: HTML не се потдържа!

Рейтинг: Лош            Добър

Въвдете кода от картинката по-долу:

В момента няма допълнителни снимки за този продукт.