Производители
 
Българска директория
Количка
0 артикула
 
Най-Продавани
 
Социални мрежи
 

4+ BCAA Hardcore+ - 300табл.

4+ BCAA Hardcore+ - 300табл.
Натиснете върху снимката за голям размер
Цена: 114.00лв.
Наличност: В Наличност
Модел: 4+ BCAA Hardcore+
Производител: 4+ Nutrition
Среден Рейтинг: Няма Рейтинг

BCAA Hardcore+


 

  • BCAA Hardcore+

Храна за гладните мускули. Създаден да подпомогне слабата мускулатура и възстановяването.

BCAA Hardcore+ е хранителна добавка, съдържаща 4 пъти по-голямо количество Левцин, в сравнение със стандартните формули. Левцинът е една от аминокиселините с разклонена верига, съдържаща се в мускулите на всички животни и която се среща предимно в месото и рибата, а също и в млякото. Той стимулира биосинтеза на протеин и противодейства на протеолизата. Интересното при него е, че е прекурсор на HBM (хидроксиметилбутират), който е краен метаболит на Левцина при попадането му в тялото.

Аминокиселините с разклонена верига BCAA са вероятно най-често използваните спортни добавки, за което си има логично обяснение. Левцинът и другите две верижно разклонени аминокиселини - Валин и Изолевцин са уникални с това, че метаболичното им предназначение е да се използват основно в мускулно-протеинния синтез. Те не се обменят чрез метаболизма през черния дроб, а се съхраняват в мускулната тъкан.

Тази добавка е особено подходяща за прием преди, по време и след физическа активност, независимо дали става въпрос за аеробна или друг вид тренировка. Тя е изключително полезна за спортисти, подложени на особено интензивно и продължително физическо натоварване, тъй като стимулира биосинтеза на протеин и същевременно се бори с катаболизма на мускулен протеин, който се появява в резултат на средна и висока по интензивност тренировка.

Опаковка  : BCAA Hardcore+  ,  300 таблетки

Прием  :  Тренировъчен ден

  • преди/ тренировка
  • след / тренировка 
Напиши Коментар
Име:


Коментар: Забележка: HTML не се потдържа!

Рейтинг: Лош            Добър

Въвдете кода от картинката по-долу:

В момента няма допълнителни снимки за този продукт.