Производители
 
Българска директория
Количка
0 артикула
 
Най-Продавани
 
Социални мрежи
 

Права и задължения

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

www.PUMPBG.com  гарантира , че ще защитава информацията, дадена от Вас. Тя се използва само за да изпълним Вашата поръчка.

Информацията , която изискваме от Вас е: e-mail адрес, EГН / за физическо лице/ или булстат/ за юридически лица/, телефон, адрес за доставката.

Въведените данни няма да бъдат предоставяни на трети лица и няма да бъдат използвани за други цели освен за изпълнение на Вашата поръчка.

С регистрирането си на клиент се създава профил, в който вкарвате Вашите персонални данни за достъп. Останалите клиенти нямат достъп до тази информация. Паролата за достъп е персонална и се изписва в криптиран вид, така ,че ние също нямаме информация за нея.

Ние не знаем Вашата парола. В случай, че я забравите, системата ще генерира нова, която ще Ви бъде изпратена. Влезте веднага в профила си и я сменете.
Никой от нашия екип няма да поиска паролата Ви. Не я казвайте на никой.

Въвеждайте само верни и точни данни. Съществуват начини за проверка дали тези данни са валидни. Според законите на Република България използването на неверни данни с цел измама е наказуемо от закона.